Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
Destacam
 
 
 
Bioclasses en directe

Altres activitats Bioesport ofereix activitats esportives gratuïtes online: pilates, GAP, estiraments. En directe des del seu perfil d'instagram.

On: Des de casa
Quan: Del 25/03/2020 al 31/03/2020

Més informació
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Properes activitats
 Biblioconfinats

Literatura La Xarxa de Biblioteques de Menorca obre el blog #biblioconfinats a través del qual fa difusió de nombrosos recursos digitals literaris i culturals: llibres, revistes, música, teatre, audiovisuals i més! La Xarxa també promou altres accions per els dies de confinament. 

On: A casa teva

 Biblioficcions - programa d'entrevistes

Literatura Nou espai de la Xarxa de Biblioteques de Menorca:  Es publicaran entrevistes en vídeo a diversos autors menorquins o vinculats amb l'illa. El primer ja s'ha publicat i l'entrevistat és el poeta Ponç Pons. 

On: Des de casa
Quan: Durant tot l'any

 Joan Flaquer i l’enigma dels 400 vasos [VISITA VIRTUAL]

Exposicions Visita virtual per gaudir de 50 anys d’arqueologia menorquina, amb la qual es vol donar a conèixer la col·lecció arqueològica, numismàtica i bibliogràfica pertanyent a Joan Flaquer i Fàbregues (1887- 1963). 

On: Museu de Menorca


Vegeu més activitats
 
Activitats permanents
 Comunicat del Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca

Exposicions Les activitats que impulsa el Consell Insular de Menorca queden suspeses fins a nou avís amb l’objectiu de prevenir l’expansió del COVID-19 i garantir la salut pública. 

On: Equipaments públics i activitats impulsades pel Consell Insular

 Segon concurs BOOKTRÀILERS de l'INJOVE

Activitats per a infants i joves Concurs impulsat per injove Menorca amb l'objectiu de fomentar l’interès envers la lectura i els llibres entre els més joves.

Quan: Fins al 25/05/2020

 Oci jove amb la nova edició d'AlternaNits 2019-2020

Exposicions Scaperooms, tallers, colònies, concursos, campionats, escalada i molt més en aquest programa d'activitats d'oci alternatiu per a joves.

On: Equipaments públis de Menorca
Quan: Del 24/01/2020 al 09/05/2020