Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
Resultats per a: Totes les activitats | Totes les poblacions
PROPERES ACTIVITATS
 Bioclasses en directe

Altres activitats. Bioesport ofereix activitats esportives gratuïtes online: pilates, GAP, estiraments. En directe des del seu perfil d'instagram.

On: Des de casa
Quan: Del 25/03/2020 al 31/03/2020

 Biblioficcions - programa d'entrevistes

Literatura. Nou espai de la Xarxa de Biblioteques de Menorca:  Es publicaran entrevistes en vídeo a diversos autors menorquins o vinculats amb l'illa. El primer ja s'ha publicat i l'entrevistat és el poeta Ponç Pons. 

On: Des de casa
Quan: Durant tot l'any

 Joan Flaquer i l’enigma dels 400 vasos [VISITA VIRTUAL]

Exposicions. Visita virtual per gaudir de 50 anys d’arqueologia menorquina, amb la qual es vol donar a conèixer la col·lecció arqueològica, numismàtica i bibliogràfica pertanyent a Joan Flaquer i Fàbregues (1887- 1963). 

On: Museu de Menorca

 Biblioconfinats

Literatura. La Xarxa de Biblioteques de Menorca obre el blog #biblioconfinats a través del qual fa difusió de nombrosos recursos digitals literaris i culturals: llibres, revistes, música, teatre, audiovisuals i més! La Xarxa també promou altres accions per els dies de confinament. 

On: A casa teva

 Exposició virtual "Inward" d'Alice Mark

Exposicions. Un projecte de l'artista franco-hongaresa Alice Marx que Sa Sínia Art Hub ens apropa en format audiovisual.

On: Activitat virtual

 Antivirus Concert

Música. Música en directe a través de Instagram i de la mà d'artistes menorquins i internacionals. 

On: A casa teva

 La Mar: Des Grau a Addaia, la fauna submarina del Parc Natural de s’Albufera des Grau

Exposicions. Documental online de la Reserva de Biosfera de Menorca sobre la nostra fauna submarina. Un projecte realitzat per Sergi Escandell i finançat a través del projecte europeu de turisme sostenible DESTIMED.

On: Documental online

 Revista ONA 25 anys de sostenibilitat

Altres activitats. La revista de la Reserva de Biosfera de Menorca en format digital: articles, reportatges, opinió, entrevistes i més sobre tots els projectes que es duen a terme a la nostra reserva de biosfera.

On: Revista digital

 Quaderns didàctics i llibres infantils de la Reserva de Biosfera de Menorca

Altres activitats. Recursos digitals perquè estudiants i infants coneguin la nostra reserva de biosfera. 

On: Quaderns i contes digitals

 "Ens ho mereixíem?" arriba a Mercadal

Teatre, dansa i altres arts escèniques. Després de l’èxit obtingut el dia de la seva estrena a Sant Lluís i després d’haver anat al Casino 17 de Gener, l'obra teatral de Som3 "ENS HO MEREIXÍEM?" arriba a Mercadal. 

On: Sala Multifuncional Es Mercadal
Quan: 04/04/2020 - 20.30 h

ACTIVITATS PERMANENTS
 Segon concurs BOOKTRÀILERS de l'INJOVE

Activitats per a infants i joves. Concurs impulsat per injove Menorca amb l'objectiu de fomentar l’interès envers la lectura i els llibres entre els més joves.

Quan: Fins al 25/05/2020

 Oci jove amb la nova edició d'AlternaNits 2019-2020

Exposicions. Scaperooms, tallers, colònies, concursos, campionats, escalada i molt més en aquest programa d'activitats d'oci alternatiu per a joves.

On: Equipaments públis de Menorca
Quan: Del 24/01/2020 al 09/05/2020

 Concurs de pintura de Sant Jordi

Arts visuals. L'Ajuntament des Castell promou un concurs de pintura en el marc del festival de Sant Jordi. El premi està valorat amb 1.000 € i totes les obres presentades s'exposaran en una mostra oberta al públic a Es Castell. 

Quan: Fins al 03/04/2020

 Concurs i tallers de curtmetratges

Cinema i audiovisuals. El Festival de Cinema de Menorca impulsa una secció Talent Jove que inclou un concurs de curtmetratges i tallers amb assessorament professional per a la realització de projectes audiovisuals.

On: Ateneu Científic, Literari i Artístic de Maó
Quan: 18/04/2020 - 10.00 h

 DELTA ART - convocatòria per a la residència de creació artística

Arts visuals. Es Far Cultural, en col·laboració amb Jiser Reflexions Mediterrànies (Barcelona) i el Centre d’Art le Lait (Albi, França), presenten aquesta convocatòria per participar al programa de residències per artistes visuals DELTA 2020, que té per objectiu apropar els contextos culturals de l’Euroregió: Illes Balears, Catalunya i Occitània.

On: Espai de residència per artistes de Es Far Cultural (Mercadal)
Quan: Del 3 d’agost al 30 de setembre de 2020

 Comunicat del Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca

Exposicions. Les activitats que impulsa el Consell Insular de Menorca queden suspeses fins a nou avís amb l’objectiu de prevenir l’expansió del COVID-19 i garantir la salut pública. 

On: Equipaments públics i activitats impulsades pel Consell Insular