Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Estrena del documental “Menorca Talaiòtica, una odissea ciclòpia insular”

Estrena del documental “Menorca Talaiòtica, una odissea ciclòpia insular”
 
Cinema i audiovisuals. Aquesta serà la primera projecció en el marc del cicle de presentacions que recorrerà tots els municipis de l’illa en col·laboració amb els consistoris de Menorca. 
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
L’objectiu és donar a conèixer el contingut de la nova candidatura a la ciutadania amb una breu presentació i la projecció del documental. L’acte finalitzarà amb un tast de la cervesa Talaiòtica a càrrec de Roger Vila, fruit de la col·laboració entre el Museu de Menorca, la candidatura de Menorca Talaiòtica i Grahame Pearce.

El Consell Insular de Menorca ha impulsat la creació d’aquest documental per donar suport a la candidatura a patrimoni mundial de la UNESCO. La finalitat d’aquest projecte audiovisual és afrontar el desafiament de continuar vetllant per la conservació del patrimoni talaiòtic i aprofitar l’oportunitat de descobrir i compartir aquest viatge, un viatge a través d’una civilització que continua viva i present en cada paisatge de l’illa. Realitzat per la productora Espiral Producciones TV SL, “Menorca Talaiòtica, una odissea ciclòpia insular” ha estat dirigit per Manu Balaguer, amb guió de Laura Jurado i sota l’assessoria de l’arqueòloga Amalia Pérez-Juez.

L’aforament és limitat, cal inscriure’s prèviament a través del correu electrònic de Menorca Talaiòtica: info@menorcatalayotica.info
 
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
02/12/2021 - 19.00 h
Imatges relacionades

 
Propostes similars
Preparativos para estar juntos un periodo de tiempo desconocido | Cineclub Ciutadella
On: Teatre Municipal des Born
Quan: 01/12/2021 i 02/12/2021 - 20.30 h
Quo Vadis, Aida? | Cineclub Ciutadella
On: Teatre Municipal des Born
Quan: 08/12/2021 i 09/12/2021 - 20:30 h
Magatzem d'històries al Museu de Menorca
On: Museu de Menorca
Quan: Del 02/07/2021 al 17/04/2022