Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Any Amount of Dreams | Lluís Real

Any Amount of Dreams | Lluís Real
 
Exposicions. L'exposició  'Any Amount of Dreams' és el resultat d’una feina de sis mesos entre l’autor i el Menorca Doc Fest; una mostra concebuda com a germana bessona del fotollibre amb títol idèntic. 
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
En Lluís (Maó, 1948) ens fa d’ambaixador d’un hàbitat i uns personatges amb els quals ell diria que “s’hi ha enrotllat”, una expressió per entendre el seu caràcter i la fotografia com a mitjà d’expressió basat en la proximitat. Les fotografies mostren una llibreria habitada des del propi paisatge interior escenificat pels gestos. La incògnita del gest —expressions facials i postures impossibles— és la variable oculta que guia aquest treball on en Lluís és un còmplice més de l’escena.
 
Lluís Real neix a Menorca el 1948. Va estudiar fotografia a l’Ealing Technical College de Londres i ha passat bona part de la seva vida professional a Anglaterra. Des de llavors, i coincidint amb el seu retorn a Menorca, va començar a combinar el seu treball en el món editorial amb projectes personals que encara avui desenvolupa. Les seves fotografies s’han exposat a diferents racons d’Espanya i l’estranger i, actualment, es dedica exclusivament a la seva gran passió: la fotografia personal.

Horari de visita
De dilluns a divendres de 18 a 21 h
Dissabtes d’11 a 14 h i de 18 a 21 h 
 
Exposició amb la col·laboració de l’Ajuntament de Maó
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
Sala de Cultura Sant Antoni
Fins al 9/12/2021
Imatges relacionades

 
Propostes similars
Magatzem d'històries al Museu de Menorca
On: Museu de Menorca
Quan: Del 02/07/2021 al 17/04/2022
Vas més brut que un carboner!
On: Biblioteca Pública de Maó
Quan: Del 17/11/2021 al 13/12/2021
Vas més brut que un carboner!
On: Biblioteca Pública de Maó
Quan: Del 17/11/2021 al 13/12/2021