Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Excursió a la finca de Morvedra Vell

Excursió a la finca de Morvedra Vell
 
Visites guiades, excursions, rutes i itineraris. Aquest mes continua el programa d’excursions a finques de Custòdia Agrària. Es visitarà la finca de Morvedra Vell, on produeixen oli ecològic d’oliva i d’olivó d’ullastre, així com carn de vedella.
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
L’excursió és una oferta ben completa, amb una caminada pel camp ciutadellenc fins a la finca, una visita guiada per veure les activitats i finalment un tast de productes

L’excursió serà en horari de matí. Sortirem de Ciutadella i es preveu acabar a les 13:30 h. L’itinerari és d’uns 7 km i dificultat baixa. Tornarem amb bus des de la finca fins el punt de trobada.

L’activitat té un cost de 10€, que inclou guiatge, tastet i bus de retorn. Les places són limitades, es requereix inscripció prèvia clicant aquí.

El producte estrella de la finca, l’oli, té un valor afegit especial ja que es produeix no tan sols a partir d’oliveres plantades, sinó que també aprofiten els ullastres naturalment presents a l’entorn. L’ullastre és una olivera silvestre, un arbre típicament mediterrani totalment adaptat al clima d’aquí.

Morvedra Vell forma part del programa de Custòdia Agrària gràcies a la signatura d’un acord de pràctiques agràries sostenibles entre la finca i el GOB. A través d’aquest acord el pagès es compromet a implementar una sèrie de mesures que fomenten la biodiversitat i preserven l’entorn. A canvi, el GOB es compromet a ajudar la finca en diferents àmbits, entre ells la seva visibilització.

Uns animem a venir a visitar el camp menorquí i descobrir com és possible conservar el paisatge alhora que se n’aprofita el potencial productiu.
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
De Ciutadella a la finca de Morvedra
28/11/2021 - Matí
https://www.gobmenorca.com
Propostes similars
Visites guiades a la Cova de s'Aigua
On: carrer del llac, s/n- Cala Blanca- Ciutadella
Quan: De l'1 de juliol al 30 de novembre
SOM TALAIÒTICS? 6a edició 2021
On: Monuments talaiòtics de Menorca
Quan: De març a desembre de 2021
Habitació Rosa | Exposició d’art queer
On: Sala municipal d’exposicions El Roser
Quan: Del 04/11/2021 al 05/01/2022