Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Habitació Rosa | Exposició d’art queer

Habitació Rosa | Exposició d’art queer
 
Exposicions. Representa i dissecciona el procés, des de la negació fins a l’acceptació a la qual s’enfronta el subjecte durant la construcció de la pròpia identitat, com a resultat d’un llarg viatge d’introspecció i autoconeixement.
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
Habitació Rosa és una exposició antològica i retrospectiva que recull l’obra dels últims deu anys de producció de l’artista D Loves The Sodomites, seguint una estructura circular basada en el Monomite de Campbell. Aquest ens endinsa en el periple dels diferents estadis de la psique de l’artista mitjançant la performance, la fotografia analògica, el vídeo, el so i l’assaig.

Aquest projecte representa i dissecciona el procés, des de la negació fins a l’acceptació a la qual s’enfronta el subjecte durant la construcció de la pròpia identitat, com a resultat d’un llarg viatge d’introspecció i autoconeixement; de manera que desconstrueix i subverteix, en la seva essència, la concepció i la representació binàries del gènere i de la sexualitat, al bell mig d’un sistema patriarcal. 

Així mateix, posa de manifest la transcendència d’haver nascut en una illa com Menorca, en la formulació d’una identitat dissident, enfront d’un espai de dimensions relativament petites, aïllat per l’aigua i la naturalesa.

Habitació Rosa pretén desvirtuar el concepte de poder com a principi de dominació masculina, i qüestionar l’imaginari de la feminitat que el patriarcat ha construït i ha imposat sobre tot ésser que no respon als patrons que dicta la seva norma, tot perpetuant i sustentant la representació i la concepció binàries del gènere i la sexualitat com a eina de jerarquització i segregació.
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
Inauguració 05/11/2021 - 19.00 h
Imatges relacionades

 
 
Propostes similars
L'exposició 'Distància___Social' es trasllada a Ciutadella
On: Sala municipal d’exposicions El Roser
Quan: Del 15/01/2022 al 05/03/2022
Magatzem d'històries al Museu de Menorca
On: Museu de Menorca
Quan: Del 02/07/2021 al 17/04/2022
Any Amount of Dreams | Lluís Real
On: Sala de Cultura de Sant Diego, Alaior
Quan: Del 21/01/2022 al 20/02/2022