Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Final becatalaiotica 2021

Final becatalaiotica 2021
 
Altres activitats. Performances, scapes-room, jocs, teatre... Els joves finalistes de bacatalaiotica proposen un esdeveniment cultural en un jaciment de Menorca: 5 esdeveniments, 5 participants, 5 jaciments. Vine i elegeix la guanyadora!
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
El concurs organitzat per l’Associació d’Amics del Museu de Menorca, que aquesta edició compleix cinc anys, es durà a terme cada cap de setmana d’octubre amb un esdeveniment cultural als jaciments de la Menorca Talaiòtica. 5 esdeveniments, 5 participants, 5 jaciments. Convertint els jaciments en escenaris a l'aire lliure, els cinc finalistes -joves estudiants d’entre 16 i 25 anys- tenen com a objectiu crear un esdeveniment de caràcter lliure on qualsevol mètode d'expressió serà vàlid per transmetre d'una forma subjectiva la seva visió del patrimoni de Menorca, o de proposar noves formes d'entendre-ho.

El públic assistent als actes, a part de gaudir de l'esdeveniment, haurà d’avaluar la proposta, valorant l’originalitat, el contingut i la capacitat de suggestió d’aquesta.  L’autora més ben valorada guanyarà una beca d’estudis de 2.000 €

Aquestes són les dates i els llocs de cada esdeveniment:
 
Dissabte 2 d’octubre, 19.00 h - Talatí de Dalt, Maó
EL MISSATGE QUE AMAGA EL FOC
Amb SOFIA Zamrik
Una performance on Sofia se serveix del mite clàssic i de la tradició medieval per fer-nos reflexionar sobre el drama que pot suposar l'inexorable pas del temps i l'inici d'una nova època.
 
Diumenge 10 d’octubre, 10.00 h - Torre d’en Galmés
ATRAPADOS EN LA MENORCA TALAYÓTICA
Amb NOELIA Mostajo
Un skaperoom-gincana on Noelia s'ha esforçat de valent per fer-nos passar una bona estona jugant a sortir junts d'un bucle temporal.
 
Dissabte 16 d’octubre, 18.30 h - Caparrot d'en Forma, Maó
RESSONÀNCIES COL·LECTIVES
Amb SONIA Buj
Parar en una cova prehistòrica pot suposar la possibilitat d'accedir a un cúmul d'experiències sensorials i de memòries. Na Sònia vol descompondre aquesta realitat, magnificar col·lectivitzar sensacions  a través de la tecnologia.
 
Diumenge 24 d’octubre, 19.00 h - Na comerma de Sa Garita, Alaior
LAS SOMBRAS DEL PASADO
Amb LEIRE Pellejero
L'obscuritat, focus de llum i teles són les eines que na Leire manipularà entre les pilastres i llindes de Na Comerma de Sa Garita per a explicar-nos una història sobre els orígens més remots de l'illa de Menorca.
 
Diumenge 31 d’octubre, 10.00 h - Torrellafuda, Ciutadella
TORRELLAFUDA AHIR I AVUI
Amb AROA Dürst
Un intrigant joc on n’Arona ens induirà a emprar la nostra imaginació per a resoldre un trencaclosques i descobrir què ens oculta el jaciment de Torrellafura.
 
Per a inscriure’s, s’ha d’enviar un mail abeca@menorcatalayotica.info o telefonar/enviar un whatsapp al 682 187 566. Les places són limitades.

L’assistència és gratuïta. El cost d'aquesta activitat és assumit pel Departament de Cultura del Consell Insular de Menorca.
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
5 jaciments de Menorca
Caps de setmana d'octubre - inici 02/10
http://beca.menorcatalayotica.info/
Imatges relacionades

 
Propostes similars
Excursió a Ses Roques Llises i na Comerma de sa Garita
On: Ses Roques Llises i na Comerma de sa Garita
Quan: 23/01/2022
Magatzem d'històries al Museu de Menorca
On: Museu de Menorca
Quan: Del 02/07/2021 al 17/04/2022
Els Dimecres és dia de Brou
On: Restaurants de Menorca
Quan: 1, 15, 22 i 29 de desembre, i 12, 19 i 26 de gener