Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Documental del mes: Com jo vulgui (As I want)

Documental del mes: Com jo vulgui (As I want)
 
Cinema i audiovisuals. El moviment feminista a Egipte està agafant més força que mai. Cada cop hi ha més dones que s’atreveixen a alçar la veu contra l’assetjament sexual.
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
El dimecres 29 de setembre a la sala de conferències de la Biblioteca de Maó a les 20h es pot veure aquest documental de la directora Samaher Alqadi. També es podrà veure telemàticament del 30 de setembre al 14 d'octubre.
  • Aforament és limitat amb iscripció prèvia als taulells de la biblioteca o a info@bibliomao.es
  • Si voleu veure el documental on line ho podeu fer del 30 de setembre al 14 d'octubre. A partir de dia 30 ens podeu fer arribar un correu electrònic a info@bibliomao.es sol·licitant veure el film i us enviarem les contrasenyes per fer-ho.

Sinopsi
El moviment feminista a Egipte està agafant més força que mai. Cada cop hi ha més dones que s’atreveixen a alçar la veu contra l’assetjament sexual, però aquesta irrupció de coratge ve de lluny.

La Primavera Àrab va portar esperança de llibertat i canvis; no obstant, sovint s’oblida que durant la multitudinària protesta del 25 de gener de 2011 a la plaça Tahrir del Caire es van produir salvatges violacions en grup. La indignació de les dones egípcies va desencadenar una gran protesta per defensar els seus drets. La directora Samaher Alqadi va estar a primera línia per capturar una revolta de les dones que va passar desapercebuda als mitjans de comunicació. Durant el rodatge, Alqadi es va quedar embarassada i el film reflexiona sobre la maternitat i els límits de la llibertat.

A través d'una narrativa profundament personal, Alqadi explica els records dolorosos de la seva infància per il·lustrar els obstacles als quals s'enfronten moltes noies en les societats àrabs. La valentia d’Alqadi per explorar les arrels de la desigualtat de gènere a l'Orient Mitjà traspassa fronteres i clava un cop de puny al patriarcat amb la càmera convertida en una arma d’autodefensa.

ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
29/09/2021 - 20.00 h
http://www.bibliomao.es
Imatges relacionades

 
Propostes similars
Preparativos para estar juntos un periodo de tiempo desconocido | Cineclub Ciutadella
On: Teatre Municipal des Born
Quan: 01/12/2021 i 02/12/2021 - 20.30 h
Quo Vadis, Aida? | Cineclub Ciutadella
On: Teatre Municipal des Born
Quan: 08/12/2021 i 09/12/2021 - 20:30 h