Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Jorge Drexler | Splendid Festival

Jorge Drexler | Splendid Festival
 
Música. El caracteritzen el seu esperit incansable d’investigació i experimentació amb la música, la seva passió per la prosa i el vers o la seva destresa a l’hora d’expressar les emocions de les persones.
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
Cantant i compositor, els seus textos –inspirats en diferents àrees del coneixement– són polièdrics i se submergeixen per igual en el món de la poesia o de la ciència. El caracteritzen el seu esperit incansable d’investigació i experimentació amb la música, la seva passió per la prosa i el vers, la seva destresa a l’hora d’expressar les emocions de les persones i la seva voluntat ferma de cercar el nexe entre totes les societats del món modern.

Al llarg de la seva trajectòria professional vinculada a les arts, ha gravat més de tretze discos d’estudi i ha ofert concerts per tot el món. En aquest temps, la seva obra ha sigut guardonada amb un premi Oscar (2005), cinc Latin Grammy’s (2014, 2018), un Goya (2011) i un Biznaga Plata, entre altres reconeixements.

Després de més d’un any allunyat dels concerts presencials, l’artista uruguaià pujarà de nou als escenaris, en una gira per Espanya, durant aquest estiu del 2021. Ho farà en recintes singulars, cercant la proximitat i connexió entre públic i artista, com a vector de comunicació.

Durant aquests darrers mesos, Drexler ha treballat –al seu estudi– en les noves cançons que veuran la llum a finals del 2021. Segur que aquesta sèrie de concerts servirà d’inspiració final per a aquest esperat nou àlbum.
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
25/08/2021 - 21.00 h
https://teatremao.com/events/jorge-drexler/Reserva / compra d'entrades
Propostes similars
Es Claustre 2021: Programació d'estiu
On: Es Claustre
Quan: De juny a setembre 2021
Festival Pedra Viva
On: Diferents espais de Menorca
Quan: De juliol a octubre
In performance | Programa d'actuacions a Hauser&Wirth
On: Hauser & Wirth Menorca
Quan: Setembre i octubre