Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Illanvers 2021

Illanvers 2021
 
Literatura. Poesia, música, art, i un homenatge a la poeta i pintora Felícia Fuster en el centenari del seu naixement.
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
Tot a punt pel festival poètic i multidisciplinar de l'estiu: Fornells i Ciutadella, escenaris de la XVI edició d’Illanvers amb la participació de 7 poetes

En aquesta edició hi participaran,  com és habitual, set poetes. De Menorca, Gustau Juan, Mariona Fernández, Bep Joan Casasnovas i Damià Rotger; d’Eivissa, Iolanda Bonet; i de Mallorca, Carles Rebassa i Maria Victòria Secall. Com a edicions anteriors, Illanvers presenta una notable diversitat de veus i d’estètiques que mostren la riquesa de la poesia actual en llengua catalana i les diferents maneres d’entendre la creació poètica.

Illanvers és poesia, però és també música i pintura, tres llenguatges diferents que s’uneixen en l’expressió artística i literària que caracteritza aquest festival. Així, els músics que participen a Illanvers XVI són Guillem Soldevila i Pau Cardona i l’artista que realitzarà l’obra en directe en cada una de les sessions serà Ana Llorens, autora de l’obra reproduïda en el cartell i la coberta del Xibau, així com de les set obres de l’interior del llibre.

Per altra banda, Conxi Masreal recitarà poemes de Felícia Fuster, poeta a qui es ret homenatge enguany en la celebració del centenari del seu naixement, amb aquesta lectura, a càrrec d’un actor o actriu, es recordarà l’obra d’un dels nostres grans poetes per tancar l’acte.

Per altra banda, el fil conductor que, com una presència constant acompanya les lectures dels poetes, fa referència enguany  a un dels problemes més importants a què s’enfronta avui la humanitat: el canvi climàtic, la contaminació del medi, la destrucció dels hàbitats i dels recursos naturals, la sobreexplotació, etc.

L'aforament és limitat, així que podeu reservar plaça a través de la següent adreça de correu electrònic: comunicats.cultura@cime.es

Podeu consultar totes les novetats aquí.

Illanvers és una activitat organitzada pel Departament de Cultura del Consell Insular de Menorca amb la col·laboració enguany dels Ajuntaments des Mercadal i de Ciutadella.
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
Castell de Sant Antoni (Fornells) / Can Saura (Ciutadella)
7 i 8/08/2021 - 21.00 h
https://www.facebook.com/Illanvers-Menorca-328885471054594
Imatges relacionades

 
 
Propostes similars
Lo(R)ca me tienes | Recital de poesia
On: Auditori de Ferreries
Quan: 18/09/2021 - 20.00 h
Visites guiades a la Cova de s'Aigua
On: carrer del llac, s/n- Cala Blanca- Ciutadella
Quan: De l'1 de juliol al 30 de novembre
Visites guiades i tallers familiars al Centre de Recuperació de Fauna Silvestre
On: Centre de Recuperació de Fauna Silvestre, Ciutadella
Quan: Visites, de dilluns a dissabte a partir de les 18 h - Tallers, cada dijous