Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Activitat en família al Centre de Recuperació de Fauna: els colors dels animals marquen la diferència

Activitat en família al Centre de Recuperació de Fauna: els colors dels animals marquen la diferència
 
Visitas guiadas, excursiones, rutas e itinerarios. Fixeu-vos en els colors dels animals: n'hi ha de tons molts cridaners, i d'altres de ben críptics. Quin paper juga l'aspecte dels animals en la seva vida i la seva supervivència? 
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
Activitat en família al Centre de Recuperació de Fauna: els colors dels animals marquen la diferència

Aquest dijous, 22 de juliol a partir de les 18:30 h, seguim amb les activitats per a tota la família al Centre de Recuperació de Fauna. Fixeu-vos en els colors dels animals: n'hi ha de tons molts cridaners, i d'altres de ben críptics. Quin paper juga l'aspecte dels animals en la seva vida i la seva supervivència? Ho descobrirem jugant. Recordau que la mascareta és obligatòria per assistir a l'activitat.

El llenguatge dels colors és molt important en la vida dels animals. Hi ha colors que indiquen que l'animal és perillós. Altres dissenys espectaculars serveixen per a que les femelles puguin seleccionar el millor mascle. I per contra, molts altres animals tenen colors de camuflatge per passar inadvertits als depredadors. També és curiós que molts ocells tenen vestits diferents segons sigui l'hivern o l'estiu. Tot un món per descobrir dijous al Centre de Recuperació de Fauna.

Recordau que el Centre de Recuperació es pot visitar també de dilluns a dissabte a partir de les 18 h. L'hospital d'animals s'integra de manera opcional dins la visita a les Pedreres de s'Hostal de Líthica. L’entrada inclou la visita a tot el conjunt de les Pedreres de s’Hostal, més la visita guiada al Centre de Recuperació de Fauna. Els preus de les entrades són: fins a 12 anys d’edat gratuït, majors de 65 anys 4 €, i la resta 8 €. Es fa descompte per residents: fins a 12 anys d’edat gratuït, majors de 65 anys 3 €, i la resta 6 €. L’accés a les Pedreres de s’Hostal és al Camí Vell de Ciutadella, km 1.
 
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
Centre de Recuperació de Fauna, Ciutadella
22/07/2021 - 18.30 h
619 834 597
https://www.gobmenorca.com/activitat-en-familia-els-colors-dels-animals-marquen-la-diferencia
Imatges relacionades

 
Enllaços Relacionats

Programa juliol
Propostes similars
Visites guiades a la Cova de s'Aigua
On: carrer del llac, s/n- Cala Blanca- Ciutadella
Quan: De l'1 de juliol al 30 de novembre
Visites guiades al palau senyorial Casa Olivar
On: Plaça de la Catedral núm. 8, Ciutadella
Quan: Del 01/07/2021 al 31/08/2021
Lladre de memòries | Mostra de teatre familiar
On: Centre Cultural Can Saura de Ciutadella
Quan: 05/08/2021 - 20.00 h