Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Vius al Barri | Programació cultural als barris de Maó

Vius al Barri | Programació cultural als barris de Maó
 
Teatre, dansa i altres arts escèniques. Animació infantil, música, teatre, performances, dansa, clown, poesia i molt més tots els dissabtes als barris de Maó. 
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
L'Ajuntament de Maó i el col·lectiu d'artistes Arts en l'Aire han presentat un nou programa cultural 'Vius al Barri' que oferirà un tastet artístic als barris de Maó, durant els dissabtes, entre els dies 1 de maig i 3 de juliol, en horari de 12.00 a 14.00 h. 

Les actuacions es duran a terme a barris diferents, amb l’objectiu d’atracar les diferents actuacions artístiques —totes elles gratuïtes— als diferents barris de la ciutat.

Les actuacions d’aquest programa inclouen diferents disciplines, entre les quals hi ha teatre, animació infantil, perfomance, dansa, clown, poesia, arts vives, narració oral i música.

Alguns dels espais: Camí de ses Vinyes (parc Rubió), Molí des Pla (placeta Molí des Pla), Dalt Sant Joan (plaça Eivissa), Capità Doria (zona esportiva), Malbúger (plaça de la Biosfera), Centre Històric (s’Esplanada de Maó), ses Tanques del Carme, (pista de Patinatge) i Camí d’en Barrotes (pati de l’Associació).

alt text
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
Diferents barris de Maó
01/05/2021 al 03/07/2021 - De 12.00 h a 14.00 h
https://www.instagram.com/artsenlaire/
Enllaços Relacionats

Programa Vius al Barri