Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Espectacle 'Buit'

Espectacle 'Buit'
 
Teatre, dansa i altres arts escèniques. Un espectacle de creació i investigació que fusiona diferents llenguatges artístics com la paraula, el moviment, el cant, la performance o la improvisació.
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
La Cia. Desencaixades integrada per Lucia Sas i Adriana Aguilar tornen amb BUIT, un espectacle de creació i investigació que fusiona diferents llenguatges artístics com la paraula, el moviment, el cant, la performance o la improvisació.

El muntatge neix de la reflexió sobre el concepte del buit existencial. Una proposta en què la Lucia i l’Adriana fan servir els seus noms reals sense estar darrere de cap personatge, expressant d’una manera propera i col·loquial els seus conflictes interns i, a mode d’autocrítica, ens expliquen com omplen els seus propis buits.

Amb cert humor performàtic, des del més bast fins al més subtil, les escenes es presenten de forma independent i no sempre tenen quarta paret. Les intèrprets comparteixen amb el públic les seves desgràcies, pors i somnis, en un constant omplir i buidar en el qual van trobant altres maneres de veure’s a si mateixes i els seus mons en particular.

Una obra que pretén submergir l’espectador en un viatge per les debilitats humanes i en el qual convida a reflexionar sobre com constantment omplim les nostres vides per evitar trobar-nos amb aquesta sensació que sovint ens fa tanta por.

I tu, com omples el buit?

Idea: Lucia Sas
Creació, direcció i interpretació: Lucia Sas i Adriana Aguilar
Il·luminació i so: Sergi Boj
Durada: 1h i 15 min
Públic: Adult

Entrades a la venda a l'Orféo. 
De dilluns a divendre s de 17.00 h 1 20.00 h 
O a taquilla abans de l'espectacle. 
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
23/10/2021 - 20.30 h
Propostes similars
Festival Pedra Viva
On: Diferents espais de Menorca
Quan: De juliol a octubre
In performance | Programa d'actuacions a Hauser&Wirth
On: Hauser & Wirth Menorca
Quan: Setembre i octubre
El fil infinit | Contacontes
On: Biblioteques des Castell, Maó, Sant Lluís, Mercadal, Ferreries, Ciutadella i Fornells
Quan: Del 16 al 25 d'octubre