Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

ALHAYAT o la suma dels dies al Principal

ALHAYAT o la suma dels dies al Principal
 
Teatre, dansa i altres arts escèniques. Tres personatges i l’espera. L’eterna espera que pateixen els milers de refugiats després d’haver realitzat el viatge més llarg i difícil de les seves vides.
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
Les menorquines i germanes, Laia i Aura Foguet escriuen i dirigeixen aquest text sensible i actual que ha recollit el premi de la crítica. 

ALHAYAT o la suma dels dies. Teatre de text. 85 minuts. Català, anglès i àrab.

Tres personatges i l’espera. L’eterna espera que pateixen els milers de refugiats després d’haver realitzat el viatge més llarg i difícil de les seves vides. L’espera eterna sense informació en un camp de refugiats. La Júlia, voluntària, arriba a un camp de refugiats a Grècia i coneix en Hadi, un refugiat sirià. Comencen a comunicar-se amb una pissarra: paraules i dibuixos. Mig en català, mig en anglès, mig en àrab. S’entenen com si fossin amics de tota la vida. A aquesta complicitat s’hi afegeix la Samura, la germana d’en Hadi. La passió que comparteixen per la literatura es materialitza en un projecte per construir una biblioteca pel camp. Però construir una biblioteca enmig del no-res no és fàcil, necessitaran la col·laboració de totes les persones del camp -voluntaris, gestors i refugiats – i uns i altres fa massa temps que no s’escolten. Alhayat està inspirada en fets reals: d’una banda, la construcció de la biblioteca que va tenir lloc al camp de Lagadikia (Salònica, Grècia) l’estiu del 2016 i, de l’altra, l’experiència personal com a voluntàries de part de l’equip artístic d’ALHAYAT.   

La peça parla de tot allò que passa mentre no es fa res: les converses, els jocs, els desitjos i les il·lusions. La por. La impotència i la incertesa. Però sobretot, de l’amistat i de persones que busquen la forma de fugir d’un lloc que només existeix pels que l’habiten.

De Companyia La Viciosa
Direcció: Aura Foguet
Dramatúrgia: Laia Foguet i Aura Foguet
Repartiment: Georgina Latre, Manar Taljo i Moha Amazian
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
02/07/2021 - 21.00 h
https://teatremao.com/event/alhayat-o-la-suma-dels-dies/Reserva / compra d'entrades
Propostes similars
Festival Pedra Viva
On: Diferents espais de Menorca
Quan: De juliol a octubre
7,8 i … Gala d’estrelles de la dansa
On: Teatre Principal de Maó
Quan: 4 i 5/08/2021 - 21.00 h
Divendres a la fresca a Ferreries
On: Ferreries
Quan: Del 18/06/2021 al 10/09/2021