Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Trobades Albert Camus 2021

Trobades Albert Camus 2021
 
Conferències, congressos, debats i tertúlies. Les Trobades & Premis Mediterranis Albert Camus presenten una nova edició que se celebrarà aquest juny 2021 sota el títol «No hi ha vida sense diàleg».
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
Dissabte 19 i diumenge 20 de juny de 2021

Convençuts de la necessitat de crear espais de reflexió i de resistència crítica, les Trobades & Premis Mediterranis Albert Camus presenten una nova edició que que porta per títol «No hi ha vida sense diàleg».

Durant les primeres Trobades, l’any 2017, vam reflexionar sobre la recerca d’una pàtria, una Ítaca entesa com aquest lloc harmoniós lluny del qual l’home pateix un sentiment d’exili.

En les segones Trobades, el 2019, vam explorar al costat de Camus els camins de la rebel·lia. Però la rebel·lia pot donar lloc a la violència i, amb la finalitat d’evitar aquest risc, Camus reforça el seu humanisme: «Per servir al futur del món, hem d’oposar la moral del diàleg a la moral de l’assassinat», perquè «ha arribat el moment, per Europa i pel món, d’unir les forces del diàleg contra les ideologies del poder».

I d’aquesta força sorgeixen les III Trobades Mediterrànies Albert Camus, que es desenvoluparan a Sant Lluís el dissabte 19 i el diumenge 20 de juny de 2021.
Un dia abans, el divendres 18 de juny, tindrà lloc la Cerimònia d’entrega dels Premis Mediterranis Albert Camus 2020 al Teatre Principal de Maó, que no va poder celebrar-se en el seu moment degut a la pandèmia.

PROGRAMACIÓ
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
Pla de sa Creu, Sant Lluís
19 i 20 de juny
https://www.trobadescamus.comReserva / compra d'entrades
Propostes similars
Cicle de cinema marí: CineMar
On: Sala Multifuncional Es Mercadal
Quan: Del 8 de juny al 15 de setembre
I Cicle de Memòria i Patrimoni
On: Diferents localitzacions
Quan: Juny setembre i octubre de 2021
Queralt Albinyana "com viure de la música avui"
On: Biblioteca Pública de Maó
Quan: 03/08/2021 - 19.00 h