Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Seminari d'Agricultura i Medi Ambient [VIRTUAL]

Seminari d'Agricultura i Medi Ambient [VIRTUAL]
 
Formació, cursos i tallers. El Seminari d’Agricultura i Medi Ambient vol seguir sent una veu referent per al sector agrari de Menorca. Per això la formació s'ha adaptat a la situació sanitària: serà virtual i, si el context ho permet, també es podrà assistir presencialment
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
Seminari ONLINE

El Seminari d’Agricultura i Medi Ambient vol seguir sent una veu referent per al sector agrari de Menorca. Per això la formació s'ha adaptat a la situació sanitària: serà virtual i, si el context ho permet, també es podrà assistir presencialment.

Aquesta edició està enfocada a oferir eines i estratègies de baix cost per a millorar la fertilitat de la terra i per reduir l’ús de pesticides. Es parlarà de com la gestió del bestiar o l’ús de cultius autòctons i la seva rotació poden recuperar terres esgotades. També es donarà a conèixer l’experiència d’un hort que ha reduït la seva necessitat de tractaments químics gràcies a la sembra d’una gran diversitat de cultius. A més, es descobriran els secrets de la vida que s’amaga davall la terra i com se'n pot treure profit.

TRÍPTIC

Inscripcions i/o més informació A través de l’enllaç: https://www.gobmenorca.com/seminari2021
Presencialment, mail o per telèfon: Camí des Castell 53, Maó.
De dilluns a divendres de 9 a 14 h.
Telèfon 971 35 07 62 a
dministracio@gobmenorca.com www.gobmenorca.com
 
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
ONLINE
31/01/2020 i 06/02/2021
www.gobmenorca.com/seminari2021