Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Documental del mes: "Allò que no et mata..."

Documental del mes: "Allò que no et mata..."
 
Cinema i audiovisuals. El documental es podrà veure online des del 22 de gener fins al 4 de febrer, ambdós dies inclosos.
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
DOCUMENTAL ONLINE

Documental de la directora Alexe Poukine que es podrà veure del 22 de gener fins al 4 de febrer, ambdós dies inclosos. Cal enviar un missatge al correu info@bibliomao.es i rebreu les instruccions i les contrasenyes que es necessiten per veure-ho des de casa.

Sinòpsi:
Amb 19 anys, l’Ada va ser violada tres vegades en una mateixa setmana per un home que coneixia bé. La història de l’Ada és contada a través de múltiples veus de diferents dones que construeixen el seu relat, la seva versió dels fets i com es va sentir abans, durant i després. Poc a poc, totes les dones d’aquesta pel·lícula es converteixen en les protagonistes de la història d’Ada i també en testimonis de les seves pròpies històries que, per desgràcia, parteixen del mateix punt de partida… Una pel·lícula coral que exposa, des de les dones i sense victimitzar-les, les sensacions contradictòries i les conseqüències després d’una violació o agressió sexual on l’abusador no és un desconegut. Una potent i sòbria pel·lícula que trenca el silenci de les violacions en entorns de confiança sense victimitzar les seves protagonistes.

 
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
ONLINE
Del 24/01/2021 al 04/02/2021