Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Xerrada: Economia i salut a propòsit de la pandèmia, a càrrec de Guillem López Casasnovas

Xerrada: Economia i salut a propòsit de la pandèmia, a càrrec de Guillem López Casasnovas
 
Conferències, congressos, debats i tertúlies. Tercera ponència del Cicle Què ens ha passat, què en passarà titulada Economia i salut a propòsit de la pandèmia, a càrrec de Guillem López Casasnovas, catedràtic d’Economia a la Universitat Pompeu Fabra. 
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
Divendres, 15 de gener a les 20 h

Tercera ponència del Cicle Què ens ha passat, què en passarà titulada Economia i salut a propòsit de la pandèmia, a càrrec de Guillem López Casasnovas, catedràtic d’Economia a la Universitat Pompeu Fabra. La xerrada serà a modus d’introducció al llibre Diálogos en la interfaz de la economía y la salud a propósito de la COVID-19, l’autor del qual és també Guillem López Casasnovas.
La xerrada tindrà lloc a la Sala Jeroni Marquès del Cercle Artístic.

Us recordam que atenent a les mesures sanitàries actuals, l'aformament a la sala està limitat. Per aquest motiu, caldrà la inscripció prèvia al número 971385753 o bé podeu remetre un mail al correu gerencia@cercleartistic.com indicant nom, cognoms i telèfon de contacte. La reserva es farà per rigorós ordre de sol·licitud d'entrada fins a dijous, 14 de gener a les 22 h. Si no rebeu notificació, significarà que ha estat acceptada la vostra assistència a l'acte. També podeu seguir l’activitat a través de l’enllaç (https://fb.me/e/f5Nfsdc4j), el qual serà habilitat mitja hora abans de l’inici de la conferència, en caràcter obert, i a través del qual es podrà seguir en directe la ponència.
 
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
15/01/2021 - 20.00 h
Propostes similars
Diàlegs juvenils, trobada online
On: Trobada online
Quan: 30/01/2021 - 17.30 h
ELS DIMECRES ÉS DIA DE BROU
On: Restaurants de Menorca
Quan: Dies 2, 9, 16, 23, 30 de desembre i 13, 20 i 27 de gener