Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Acte institucional de la Diada: conferència online "Societat menorquina i Covid-19: què hem après?"

Acte institucional de la Diada: conferència online "Societat menorquina i Covid-19: què hem après?"
 
Conferències, congressos, debats i tertúlies. Els epidemiòlegs Ildefonso Hernández i Maties Torrent aborden la qüesió de la crisi de la pandèmia en el pregó de la Diada. 
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
Diumenge 17 de gener a les 17.00 h en streaming

Acte institucional de la Diada del Poble de Menorca: conferència online "Societat menorquina i Covid-19: què hem après?"

Donada la situació actual de la pandèmia a Menorca, marcada per la seva evolució negativa, el Consell Insular ha decidit cancel·lar l'acte presencial previst al Teatre des Born i canviar el seu format, substituint-lo per una retransmissió online que es podrà seguir a través del canal de youtube del Consell Insular. 

Es manté la intervenció dels epidemiòlegs Ildefonso Hernández i Maties Torrent, que abordaran la qüesió de la crisi de la pandèmia, així com també el discurs de la presidenta del Consell Insular de Menorca, Susana Mora, i del conseller de Cultura, Educació, Juventut i Esports, Miquel Àngel Maria.

Per últim, també es realitzarà l'homenatge previst als serveis essencials a la ciutadania de Menorca per la seva tasca durant la Covid-19.

Acte en streaming


 
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
17/01/2021 - 17.00 h
Propostes similars
Diàlegs juvenils, trobada online
On: Trobada online
Quan: 30/01/2021 - 17.30 h