Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Cicle de cinema documental 'Cinema Lliure a la Biblioteca'

Cicle de cinema documental 'Cinema Lliure a la Biblioteca'
 
Cinema i audiovisuals. Cinema Lliure torna amb un cicle de tardor a les bibliotques; una finestra d’exhibició gratuïta de documentals produïts a Catalunya, Balears i Occitània –l’Euroregió Pirineus Mediterrània– que narren fets propers i emocionants de temàtica universal. 
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
Cinema Lliure  torna a la tardor amb més documentals a les biblioteques! 

Cinema Lliure a la Biblioteca és una finestra d’exhibició gratuïta de documentals produïts a Catalunya, Balears i Occitània –l’Euroregió Pirineus Mediterrània– que narren fets propers i emocionants de temàtica universal. El cicle de tardor 2020 se celebrarà al setembre, octubre i novembre en algunes biblioteques públiques de Barcelona, Mallorca, Menorca, Toulouse, Perpignan i Le Boulou.

A Menorca, aques cicle tindrà lloc a les Biblioteques de Sant Lluís i des Castell. 
La mostra s'adaptarà a la normativa vigent a cada territori en les dates previstes, seguint les mesures preses per les autoritats davant la Covid-19.

PROGRAMA COMPLET A MENORCA
Aforament limitat, reserva plaça presencialment a la biblioteca o:
Sant Lluís: 971 15 10 77 o al correu-e bibsantlluis@menorca.es
Es Castell:  971 35 23 66 o al correu-e bibescastell@menorca.es

Remember Spain. Spanish Refugee aid
Biblioteca Pública de Sant Lluís
06.10.2020 - 20 h.

Refugiats a França en el moment de la derrota contra Franco, alguns supervivents de la guerra civil espanyola encara eren sostinguts per la "Spanish Refugee Aid", una associació creada al 1953 per la Nancy Macdonald, americana anarquista. Entre passat i present, revivim la seva història, d'accent revolucionari i de valors humanistes.

Els ull s’aturen de créixer
Biblioteca Pública de Sant Lluís
13.10.2020 - 20 h.

Íntim i emocional acostament al cantautor mallorquí Miquel Serra, les seves cançons, la seva filosofia de vida i l'estreta relació amb el seu germà Joan a través de la música, la vida i més enllà.

Shootball
Biblioteca Pública de Sant Lluís
20.10.2020 - 20 h.

El Manuel Barbero, pare d’una víctima d’abús sexual, i el Joaquín Benítez, el pederasta que va abusar del fill del Manuel i vint nens més, són els personatges principals d’aquest documental. El director de la pel·lícula s’apropa a les figures claus d’aquesta història amb un treball d’investigació periodística. Per primera vegada, un pederasta parla i confessa a cara descoberta en un documental.

¿Dónde estás? Les enfants volés
Biblioteca Pública de Es Castell
13.11.2020 - 20 h

Entre el 1939 i el 1996 milers de nadons van ser robats a Espanya i venuts a altres famílies, lluny del país. Des de fa uns anys, les víctimes han pres les regnes de la seva pròpia investigació. ¿Dónde estás? Les enfants volés les acompanya mentre rastregen la seva història per comprendre com va ser possible que existís una xarxa de tràfic d’infants tan extensa que va traspassar les fronteres espanyoles i va deixar tantes vides trencades pel camí.

Lladres de temps
Biblioteca Pública des Castell 
20.11.2020 -  20 h

Lladres de temps investiga com el temps ha arribat a equivaler a diners, com les empreses se’n beneficien i com les xarxes socials s’han convertit en els "nous cronometradors". El rellotge ha pres el control de la nostra vida laboral i personal. Davant d’aquesta realitat, com podem tornar a tenir el control d’aquest recurs preciós i finit?

Samantha Hudson. Una historia de fe, sexo y electroqueer
Biblioteca Pública des Castell 
27.11.2020 -  20 h

Va ser icona al seu institut i ara ho és a Instagram. Molts l’admiren, altres l’odien, però no deixa ningú indiferent. El seu nom és Iván, o el que és el mateix, Samantha Hudson. Depèn del moment, el context i, sobretot, del mitjà: a Instagram l’Iván desapareix per deixar pas a Samantha, impúdicament cridanera, políticament incorrecte, desafiant i irreverent. Una història amb dues cares: la dualitat entre la vida real i allò que es projecta a les xarxes.
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
Biblioteques de Sant Lluís i Es Castell
Del 06/10/2020 al 27/11/2020
http://www.bibliomenorca.net/agenda/agenda.aspx?Menu=Activitats
Enllaços Relacionats

cinemalliure.com
Propostes similars
Cicle de cinema marí: CineMar
On: Sala Multifuncional Es Mercadal
Quan: Del 8 de juny al 15 de setembre
Trolls | Cinema infantil
On: Auditori de Ferreries
Quan: 20/06/2021 - 18.30
6a Edició del Festival Internacional de Cine de Menorca
On: Diferents espais de l'illa
Quan: Del 13 al 17 de juliol