Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Nou curs de formació ambiental per a excursionistes del GOB

Nou curs de formació ambiental per a excursionistes del GOB
 
Exposicions. Curset de formació ambiental pensat per gent que gaudeix del contacte amb la natura, orientat a donar una visió general dels valors naturals de Menorca.
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
El GOB organitza un nou cicle d'excursions complementades amb xerrades. És un curset de formació ambiental pensat per gent que gaudeix del contacte amb la natura, orientat a donar una visió general dels valors naturals de Menorca, i centrat en la tardor: el paisatge, la geologia, les plantes, els bolets...

Conèixer i entendre els valors naturals que anem descobrint en les excursions enriqueix considerablement l'experiència i propicia actituds favorables de respecte cap a l'entorn natural que es visita. Moltes persones recorren el Camí de Cavalls i altres rutes de Menorca, però troben a faltar coneixements suficients per a apreciar la gran diversitat de roques, plantes, bolets i animals que podem trobar-nos a l'illa.  Amb aquest curset volem donar l'oportunitat a totes aquestes persones a adquirir uns coneixements bàsics i actualitzats sobre la fauna, flora i geologia de Menorca i les seves interrelacions. I, també, facilitar les eines per a ampliar-los i mantenir-se al dia.

El curset s'estructurarà en 4 excursions pràctiques els dissabtes de matí, complementades amb 3 sessions teòriques, en divendres capvespre. Tindrà lloc els dies 23, 24, 30 i 31 d’octubre i 6, 7 i 14 de novembre . Trobareu informació més detallada en el document adjunt. Per assistir-hi és necessari apuntar-se. En total té un cost de 80 euros (40 euros pels socis) i per inscriure't ho pots fer enviant un missatge a administracio@gobmenorca.com o per telèfon al 971 35 07 62. Les places són limitades, i tot el curset tindrà en compte escrupolosament les normes COVID.

PROGRAMA
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
Molí del Rei, seu del GOB Menorca, (Camí des Castell 53 de Maó)
Del 23.10.2020 al 14.11.2020
https://www.gobmenorca.com/nou-curs-ambiental-per-a-excursionistes
Imatges relacionades

 
Propostes similars
UIMIR (Univesitat Internacional de Menorca Illa del Rei) - CURSOS 2020
On: Universitat Internacional de Menorca Illa del Rei
Quan: De setembre a febrer
Programa d'excursions: “Som Talaiòtcs?"
On:
Quan: Del 19/01/2020 al 13/12/2020
Viu el camp de Menorca: visites guiades, tallers i experiències gastronòmiques
On: Tota Menorca
Quan: Juliol, agost, setembre i octubre