Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Documental 'Out of Plastic' a Mercadal

Documental 'Out of Plastic' a Mercadal
 
Cinema i audiovisuals. Amb motiu de la campanya de reciclatge “TOTS I TOTES RECICLAM” que realitza l’Ajuntament, es projectarà amb la col·laboració del GOB, el documental Out of Plastic. 
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
Dissabte 19 de setembre a les 19.00 h 

A la Sala Multifuncional, amb motiu de la campanya de reciclatge “TOTS I TOTES RECICLAM” que realitza l’Ajuntament, es projectarà amb la col·laboració del GOB, el documental OUT OF PLÀSTIC. Seguidament, xerrada informativa.
Aforament limitat. Per garantir les mesures de seguretat cal inscriure's al telèfon 699834845 o bé al mail programacioajmercadal@gmail.com, fins dissabte matí.

SINOPOSI:
El problema dels residus plàstics que genera l’espècie humana arreu del planeta és prou conegut. El documental Out of plastic se centra en com la contaminació per plàstics afecta un ecosistema com el de les Illes Balears, fràgil per definició, i reflexiona sobre l’impacte del plàstic a les nostres vides i al nostre entorn natural. Un impacte que, si no hi fem res i ben aviat, podria deixar els mars convertits en deserts sense vida.
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
19/09/2020 - 19.00 h
Imatges relacionades

 
Propostes similars
Mercat d’estiu agroalimentari i comerços des Mercadal i Fornells
On: Es Mercadal i Fornells
Quan: Juliol, agost i setembre
Centre d'interpretació del Cap de Cavalleria
On: Centre d’Interpretació de Cavalleria
Quan: Cada dia de 10.00 h a 20.00 h