Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Ecofeminisme i economia social sostenible

Ecofeminisme i economia social sostenible
 
Conferències, congressos, debats i tertúlies. Cicle de conferències per generar espais de reflexió col·lectius, pensar-nos des d'altres paradigmes i posar en marxa noves pràctiques més sostenibles, més solidàries i més justes.
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
Del 17 de setembre al 8 d'octubre 

L'Associació de Vesins des Mercadal impulsa el cicle de conferències ECOFEMINISME I ECONOMIA SOCIAL SOSTENIBLE, amb el convenciment que generar espais de reflexió col·lectius és, en els temps que corren, més necessari que mai per pensar-nos des d'altres paradigmes i posar en marxa noves pràctiques més sostenibles, més solidàries i més justes.

Visitaran Es Mercadal Ivan Miró, sociòleg, cooperativista i investigador en economia cooperativa, social i solidària, Yayo Herrero, llicenciada en Antropologia Social i Cultural, Enginyera Tècnica Agrícola, diplomada en Educació social i DEA en Ciències de l'Educació i una de les investigadores més influents en l'àmbit ecofeminista i ecosocialista a escala europea, i Amaia Pérez Orozco, doctora en Economia, activista social i feminista dedicada a l'estudi de la sostenibilitat de la vida.

El cicle també inclou una formació de Teatre Fòrum a càrrec de La Hoja Blanca (Granada), que oferirà una eina per observar, comprendre i compartir opressions quotidianes i transformar-les col·lectivament. Aquesta formació té places limitades i és gratuïta. Qui es vulgui apuntar, ho pot fer emplenant el següent formulari: https://forms.gle/yn5pDr7bjW7vMZah8.

Més info vesinsdesmercadal@gmail.com. 
 
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
Del 17/09/2020 al 08/10/2020
Imatges relacionades