Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Balconades d'Art

Balconades d'Art
 
Exposicions. A partir del 17 de juliol, els alaiorencs i visitants podran gaudir de 22 obres de diferents artistes menorquins, plasmades en grans teixits, que seran penjades a diferents balconades d’edificis del centre històric del poble.
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
Del 17 de juliol al 16 d'agost

A partir del 17 de juliol, els alaiorencs i visitants podran gaudir de 22 obres de diferents artistes menorquins, plasmades en grans teixits, que seran penjades a diferents balconades d’edificis del centre històric del poble.

Aquesta serà la segona edició de ‘Balconades d’Art’, iniciativa pionera a l’illa que posaren en marxa els pintors Pau Sintes i David Cerratot l’any 2017.
Els vianants podran gaudir al carrer de l'art dels pintors i artistes Tanus, Verónica Arellano, Pere Pons, Paco Fiol, Miquel Miñarro, Sonia Serra, pacífic Camps, David Cerratot, Jeroni Marqués i Lluís Febrer, James, Frieder, Carlos Mascaró, Marcel Villier, Cristina Cardona, Llorenç Pons, Laura Martínez, Toni Arcas, Pons Pallicer, Pau Sintes, Miquel Cardona, Joan Elorduy i Jesus Sintes.

Les obres romandran penjades dels balcons durant tot un mes, concretament fins al 16 d’agost, al carrer Major, carrer des Ramal, plaça des Ramal, Es Carreró, sa Plaça i carrer des Forn. 

Així mateix, també es durà a terme una exposició al Convent de Sant Diego, amb dues obres de cada artista, sent una d’elles una reproducció en petit de les obres que pengen als balcons. L’exposició també romandrà oberta fins al 16 d’agost. 

A imatges relacionades trobaràs un mapa amb tots els punts del poble on s'hi exposa alguna de les obres. 
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
Centre d'Alaior
Del 17 de juliol al 16 d'agost
971 37 10 02
http://www.alaior.org
Imatges relacionades

 
Propostes similars
Visites teatralitzades al centre històric d'Alaior
On: Centre d'Alaior
Quan: Tots els dimecres de juliol i agost
Cata Sensorial
On: Carrer de sa Muntanyeta, 1 (Alaior)
Quan: Cada dijous de juliol i agost
19a edició del Mercat de Nit d’Alaior
On: Centre d'Alaior
Quan: Dimecres de juliol i agost