Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

19a edició del Mercat de Nit d’Alaior

19a edició del Mercat de Nit d’Alaior
 
Fires i mercats. El centre d’Alaior tornarà a acollir, a partir d’aquest dimecres 15 de juliol, una cita imprescindible de l’agenda estiuenca, la 19a edició del Mercat de Nit d’Alaior. 
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
Tots els dimecres durant el mes de juliol, agost i setembre

El centre d’Alaior tornarà a acollir, a partir d’aquest dimecres 15 de juliol, de 19 a 23h, una cita imprescindible de l’agenda estiuenca, la 19a edició del Mercat de Nit d’Alaior. 

Residents i visitants podran gaudir de la millor artesania de l’illa i dels productes alimentaris típics de Menorca, amb parades de pintures, joieria, bijuteria i macramé i parades de comerços d’Alaior de productes de regal, complements, llibres, roba etc. 

Aquest any, a causa de les mesures sanitàries decretades per l’Estat, el mercat estarà ubicat només al carrer i a la plaça des Ramal. Cal destacar també que es celebrarà tenint en compte totes les normes de seguretat i així, el mercat comptarà amb 30 parades, ubicades a les distàncies pertinents. 

Durant tot l’estiu, per tal de dinamitzar encara més el mercat, es celebraran activitats complementàries de caràcter cultural, gastronòmiques i d’oci. 
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
Centre d'Alaior
Dimecres de juliol i agost
971 37 10 02
Propostes similars
Visites teatralitzades al centre històric d'Alaior
On: Centre d'Alaior
Quan: Tots els dimecres de juliol i agost
Cata Sensorial
On: Carrer de sa Muntanyeta, 1 (Alaior)
Quan: Cada dijous de juliol i agost
Balconades d'Art
On: Centre d'Alaior
Quan: Del 17 de juliol al 16 d'agost