Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Centre d'interpretació del Cap de Cavalleria

Centre d'interpretació del Cap de Cavalleria
 
Exposicions. Descobreix la història, l’arqueologia, la riquesa natural i patrimonial de la costa nord al Centre d'interpretació del Cap de Cavalleria. 
 

 
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
Cada dia de 10.00 h a 20.00 h

El centre d’interpretació del cap de Cavalleria, es troba al bell mig de la costa nord menorquina, al punt més septentrional de tot l’arxipèlag balear. En el recinte del far de Cavalleria, el far més antic de Menorca, es va construir l’any 1856.

El projecte del centre d’interpretació, es va fer l’any 2015, amb la rehabilitació d’una de les antigues cases annexes a la torre del far, lloc on van viure els diferents fars amb les seves famílies al llarg dels anys fins a l’any 1995 que va quedar en desús. La rehabilitació es va fer respectant els espais originals de l’habitatge, reaprofitant-los com espai didàctic i de divulgació de diversos aspectes característics de la nostra illa, com són: la geologia, el clima, la reserva marina, la pesca, la ramaderia i amb una sala dedicada exclusivament al far, amb un recull de divertides i peculiars vivències contades pels seus protagonistes mitjançant un audiovisual. El nostre objectiu és donar a conèixer i difondre els valors de la nostra illa com a Reserva de Biosfera.

Cada dia de 10.00 h a 20.00 h podràs gaudir i descobrir la història d’aquest lloc tan emblemàtic, l’arqueologia, la riquesa natural i patrimonial de la costa nord.

A causa de l’actual crisi sanitària que vivim de la Covid-19 s'està treballant per adaptar els espais del centre a la normativa sanitària vigent i poder obrir garantint la protecció i seguretat del nostre personal de recepció i de tots vosaltres. 
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
Cada dia de 10.00 h a 20.00 h
660425254
www.aj-esmercadal.org
Imatges relacionades

 
 
Propostes similars
Angus
On: Sala Multifuncional Es Mercadal
Quan: 08/12/2020 - 18.00 h