Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Mercat d’estiu agroalimentari i comerços des Mercadal i Fornells

Mercat d’estiu agroalimentari i comerços des Mercadal i Fornells
 
Fires i mercats. Nova edició del mercat d'estiu de Es Mercadal! Mercat agroalimentari de 18 paradetes cada dijous. A Fornells, mercat de nit tots els dilluns. Amb actuacions musicals d'artistes locals.
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
Juliol, agost i setembre

Es Mercadal

Comença una nova edició del mercat as Mercadal. A conseqüència de la COVID-19 es suspèn el mercat d'estiu de 2020, de cap manera podrien organitzar un mercat de 125 punts de venda. Aquest any s'ha organitzat un mercat amb només 18 paradetes agroalimentàries que es complementen amb els comerciants locals que vulguin ocupar davant el seu establiment.

El mercat serà com sempre tots els dijous durant els mesos de juliol, agost i setembre el fosquet. Aquest mercat cada setmana anirà acompanyat de diverses actuacions musicals col·laborant així amb els artistes locals.

A les entrades i sortides del mercat hi ha anunciades totes les recomanacions, transitar sempre per la dreta i evitar els encreuaments, dur mascareta i mantenir sempre la distància de seguretat. L’Ajuntament també ha donat a tots els punts de venda un gel desinfectant per a les mans de tots els seus clients. Periòdicament i de matinada es netejaran i desinfectaran tots els carrers principals del mercat.

Fornells

Per altra banda a Fornells també es va començar el Mercat Agroalimentari d’aquest 2020. Situat a la plaça de l’Església cada dilluns al fosquet, seguint les mateixes normes de seguretat i amb actuacions musicals durant els mesos de juliol, agost i setembre.
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
Es Mercadal i Fornells
Dilluns i dijous (de juliol a setembre)
971 37 50 02
http://www.esmercadal.es/portal.aspx
Imatges relacionades

 
 
Propostes similars
Mercat d’estiu agroalimentari i comerços des Mercadal i Fornells
On: Es Mercadal i Fornells
Quan: Juliol, agost i setembre
Agost a Es Mercadal i Fornells
On: Es Mercadal
Quan: De l'1/08/2020 al 07/09/2020
Programa d'excursions: “Som Talaiòtcs?"
On:
Quan: Del 19/01/2020 al 13/12/2020