Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Estiu al Port - Mercat de nit, música i més!

Estiu al Port - Mercat de nit, música i més!
 
Festes i activitats a l’aire lliure. Quarta edició d'Estiu al Port, una iniciativa de l'Ajuntament de Maó que enguany comptarà amb un mercat de nit al port, actuacions musicals, culturals i moltes més activitats.
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
El programa d'Estiu al Port 2020 es divideix en tres dies: els dilluns, els dijous i els dissabtes

Els Dilluns: expressió artística

Espais públics d'expressió artística cada dilluns vespre durant els mesos d'estiu, a partir de les 21.00h, l'Ajuntament de Maó habilitarà un espai al parc Rochina, per celebrar-hi actuacions de dansa, circ, teatre i música de km 0.

Els Dijous: Mercat de nit, música i art al port 
Mercat de nit a partir de dia 9 de juliol 
Música i art a partir de dia 2 de juliol 


Tots els dijous vespre, durant els mesos de juliol i agost, l'Ajuntament de Maó organitzarà el nou Mercat de nit al port, a l'espai situat darrere les oficines de l'Autoritat Portuària, arran de la mar. Aquest nou mercat anirà acompanyat d'actuacions musicals i mostres de pintura en directe, distribuïdes per diferents espais situats al llarg del port. Les ubicacions d'aquestes activitats aniran rotant cada setmana, per tal de repartir, durant tot l'estiu, aquestes actuacions al llarg de tot el port.

Dissabtes de concerts a baixamar

Els dissabtes 4 i 18 de juliol, i 1, 15 i 29 d'agost, se celebraran concerts arran de la mar, al mateix espai on dijous s'ubicarà aquest nou mercat. És important recordar que, en totes aquestes activitats, s’hauran de respectar les normes de seguretat sanitària vigents: mantenir una bona higiene de mans, mantenir la distància interpersonal i emprar, obligatòriament, la mascareta. En aquest sentit, l’Ajuntament ha seleccionat els espais per a dur a terme aquest programa, de manera que sigui possible el compliment de les normes vigents.
 
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
Port de Maó
Dilluns, dijous i dissabtes de juliol i agost
portdemao.es/agenda
Imatges relacionades

 
 
Propostes similars
Es Claustre: programa d'estiu
On: Es Claustre
Quan: Temporada d'estiu - 19/06/2020 - 01/09/2020
ESPAIS VIUS - Estiu al Port
On: Parc de Rochina (Maó)
Quan: Juliol, agost i setembre
NITS DE MÚSICA AL CARRER
On: Centre de Maó
Quan: Del 7 de juliol al 25 d'agost