Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

DÚO CASSADÓ - Festival de Música d'Estiu de Ciutadella

DÚO CASSADÓ - Festival de Música d'Estiu de Ciutadella
 
Música. Primer concert del 48è Festival de Música d'Estiu de les Joventuts Musicals de Ciutadella. De la mà de Dúo Cassadó, prestigiosa formació que integren Marta Moll (piano) i Damián Martínez (violoncel).
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
Dilluns 13 de juliol a les 21.00 h 

Aclamat internacionalment per la seva exquisida musicalitat i sensibilitat, el Duo Cassadó captiva tant al públic com a la crítica gràcies a la seva originalitat i carisma. Artista exclusiva de Warner Clàssics, el Duo Cassadó ha actuat a Israel, el Canadà, Colòmbia, l’Equador, l’Argentina, el Marroc, Tunísia, França, Itàlia, Alemanya, Suïssa, Portugal, Egipte, Jordània i la Xina.

Format pel violoncel·lista Damian Martínez Marco i la pianista Marta Moll d’Alba, va començar la seva trajectòria artística l’any 2000 i des de llavors ha rebut el reconeixement del públic i de la crítica internacional.

Damian Martínez, considerat un dels millors violoncel·listes de la seva generació, va ser reconegut i secundat per Mstislav Rostropovich. El Duo va ser també recomanat per Alicia de Larrocha, com el més brillant duo representant de la música de cambra espanyola. El seu disc “Rapsòdia del Sud” va rebre el suport de la Fundació BBVA, ha estat triat entre els millors discos de l’any i va ser guardonat amb el “Melòman d’Or”. Pròximament el Duo actuarà a Espanya, la Xina, Alemanya, Suïssa i el Japó.

Més informació aquí
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
Claustre del Seminari (Ciutadella)
13/06/2020 - 21.00 h
Reserva / compra d'entrades
Propostes similars
Festival Pedra Viva
On: Líthica – Pedreres de s’Hostal
Quan: Del 8 de juliol al 2 de setembre
Es Claustre: programa d'estiu
On: Es Claustre
Quan: Temporada d'estiu - 19/06/2020 - 01/09/2020
Cultura de Vorera 2020
On: Sant Lluís
Quan: Juliol i agost