Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Musica Inter Tempora

Musica Inter Tempora
 
Música. Juventuts Musicals de Maó celebra aquest estiu la 47a edició del Festival de Música de Maó amb una nova proposta amb artistes menorquins i en espais exteriors. 
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
Un cartell compost íntegrament per artistes menorquins i localitzacions exteriors i de gran capacitat. Aquesta és la proposta alternativa que davant la situació excepcional que vivim a causa de la crisi sanitària de la COVID-19 llança Joventuts Musicals de Maó per a la 47a edició de Festival de Música de Maó. Tot i les restriccions i mesures de seguretat sanitària, tindrem música, i de la bona.

L'edició s'ha reorientat per donar suport al col·lectiu de músics de Menorca davant la crisi que viu el sector i al mateix temps garantir la seguretat del públic en espais com l'Església de Santa Maria, el Parc Rubió i Tudurí o al Claustre del Carme.

PROGRAMA

Quintet Nura. «Sons i records del segle XX»
Dimecres 22 de juliol - 21.00 H - Parc Rubió i Tudurí
Un passeig per grans obres d’estil dixieland, estàndards de jazz i les cançons més conegudes del segle. Amb la col·laboració dels solistes Gibet Pons (clarinet) i Marc Bosch (saxo). El concert tindrà lloc al Parc Rubió i Tudurí (21 hores).

Lluís Sintes i Tomé Olives. «Romanticisme menorquí, segle XIX»
Dimecres 29 de juliol - 21.00 h - Església de Santa Maria 
Recital d’àries sacres de diferents compositors de l’Illa. Un treball de recuperació patrimonial que ambdós intèrprets han donat a conèixer en molts concerts a Espanya i l’estranger. 

MenorcaBrass Ensemble. «A banda i banda de l’Atlàntic»
Dijous 13 d’agost - 21.00 h - Parc Rubió i Tudurí
Una línia musical entre els dos continents, estils i gèneres que caracteritzen la música tradicional de cada indret. Repertori fresc, viu i mogut que trasllada a un ambient estiuenc.

Orquestra de Cambra Illa de Menorca. «Dance Parade OCIM»
Dissabte 22 d’agost - 21.00 h -  Claustre del Carme 
La dansa ha estat, sovint, porta d’entrada a noves fórmules expressives per a la música amb certa tendència ‘exòtica’. L’OCIM fa un passeig per la història de les danses explorant melodies, ritmes i temes que s’han succeït en el temps.


 
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
Església de Santa Maria, Parc Rubió i Tudurí, Claustre del Carme
Del 22 de juliol al 22 d'agost
683 402 565
https://www.joventutsmusicalsdemao.cat