Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Premi Born de Teatre 2020 [MODIFICACIÓ BASES COVID-19]

Premi Born de Teatre 2020 [MODIFICACIÓ BASES COVID-19]
 
Teatre, dansa i altres arts escèniques. Oberta la convocatòria del XLV Premi Born de Teatre 2020. El termini d'admissió d'obres és fins el 10 de juny i de manera exepcional se acceptaran originals enviats per correu electrònic i correu postal.
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
Els autors podran presentar les obres fins el 10 de juny de 2020

El Cercle Artístic de Ciutadella amb el patrocini de l'Ajuntament de Ciutadella, el Consell Insular de Menorca, el Govern de les Illes Balears i l'Institut Nacional de les Arts Escéniques i la Música, convoca el XLV Premi Born de Teatre 2020.

Aquest premi dota amb 14.000 € i l'edició del text treatral guanyador en les quatre llengües oficials. Els autors poden participar tantes obres com vulguin, sempre que no hagin estat publicades ni representades i els autors premiats en les tres darres convocatòries no es podran presentar.

Es tracta d'un reconeixement amb més de 40 edicions que ha esdevingut dels més prestigiosos i més ben dotats sent l'únic premi que publica l'obra guanyadora a les quatre llengües oficials de l'Estat espanyol.

BASES EXEPCIONALS COVID-19

El Cercle Artístic de Ciutadella ha decidit que, de manera expecional i a causa de les conseqüències derivades de la pandèmia de la COVID-19, en la convocatòria del XLV Premi Born 2020, s'acceptin els originals enviats tant per correu electrònic com per correu postal.

Per a les obres enviades per correu postal es mantenen les bases presentades inicialment. Per a les obres enviades per correu electrònic es modifiquen les bases que podeu consultar en el document adjunt en aquesta pàgina.

Més informació aquí
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
Convocatòria oberta fins al 10 de juny
971 38 57 53
https://premiborndeteatre.com/
Imatges relacionades

 
 
Enllaços Relacionats

Bases