Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Campanya audiovisual del patrimoni cultural immaterial de Menorca

Campanya audiovisual del patrimoni cultural immaterial de Menorca
 
Cinema i audiovisuals. En Biel és paredador; en Zès, glossador i en David, formatjador. Cada un d'ells ens expliquen en vídeo la seva passió i/o el seu ofici,  elements que formen part del patrimoni cultural immaterial de Menorca.
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
Campanya de difusió del patrimoni immaterial de Menorca

El Departament de Cultura i l'Agència Menorca Reserva de Biosfera del Consell Insular de Menorca impulsen una campanya audiovisual per donar visibilitat i difondre el nostre patrimoni cultural immaterial a través de les xarxes socials

Des del mes de març de 2020 i fins al mes de maig maig s'han publicat setmanalment als perfils de Facebook i Instagram de @MenorcaBiosfera i @menorcailladecultura vídeos sobre diferents elements del patrimoni cultural immaterial de Menorca que, sota l'eslogan: Perquè només s'estima allò que es coneix, tenen l'objectiu de donar a conèixer alguns d'aquests elements del nostre patrimoni de la mà dels seus portadors, d'aquelles persones o comunitats que els mantenen vius i els transmeten a les noves generacions.

VÍDEOS:

 
 
 

Un cop finalitzada aquesta campanya, i en vista de la bona acollida que ha tingut i l'estima de la societat menorquina per tots aquests elements que configuren la nostra identitat, us convidam a participar en l'enquesta de participació ciutadana sobre l'oportunitat i la necessitat que el CIM aprovi un Reglament per a la declaració dels béns culturals immaterials de Menorca que els menorquins i les menorquines, com a comunitat, decidim que mereixen aquesta declaració. Participa-hi durant tot el mes de juny a través d'aquest enllaç. 
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
Des de casa
www.ipcime.cat
Enllaços Relacionats

www.ipcime.cat