Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Concurs de vídeo i fotografia "Es Castell queda a casa"

Concurs de vídeo i fotografia "Es Castell queda a casa"
 
Exposicions. L'Ajuntament des Castell convoca un concurs de fotos i vídeos amb la finalitat de fer més amè el temps de confinament i recollir el testimoni de com els veïns i veïnes del municipi estan vivint aquests dies tan excepcionals. 
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
CONCURS DE FOTOS I VÍDEOS 

L'Ajuntament des Castell convoca el concurs de fotos i vídeos 'Es Castell queda a casa', amb la finalitat de fer més amè el temps de confinament i recollir el testimoni de com els veïns i veïnes del municipi estan vivint aquests dies tan excepcionals. 

Les persones que vulguin participar hauran de publicar una fotografia o un vídeo al seu perfil de Facebook o Instagram, etiquetant l'Ajuntament des Castell, i acompanyant la foto o el vídeo amb un comentari i l'etiqueta #escastellquedaacasa.

Les fotos i els vídeos podran ser de temàtica lliure, però han d'estar relacionats amb la situació de confinament que estem vivint. Poden mostrar escenes quotidianes del dia a dia o ser creacions originals i divertides, que tractin amb sentit de l'humor el confinament. La realitat que ens envolta i la creativitat de cadascú són els únics límits!

S'establiran dues categories: fotografia i vídeo, i entre tots els participants se sortejaran un total de sis vals de 50 euros, que es podran gastar en els establiments comercials del municipi.  

Consultau les bases completes! https://bit.ly/2VcuvFx

#EsCastell #Menorca
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta