Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

DELTA ART - convocatòria per a la residència de creació artística

DELTA ART - convocatòria per a la residència de creació artística
 
Arts visuals. Es Far Cultural, en col·laboració amb Jiser Reflexions Mediterrànies (Barcelona) i el Centre d’Art le Lait (Albi, França), presenten aquesta convocatòria per participar al programa de residències per artistes visuals DELTA 2020, que té per objectiu apropar els contextos culturals de l’Euroregió: Illes Balears, Catalunya i Occitània.
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
La convocatòria per presentar la candidatura està oberta fins al 30 d'abril de 2020

Es Far Cultural, en col·laboració amb Jiser Reflexions Mediterrànies (Barcelona) i el Centre d’Art le Lait (Albi, França), presenten aquesta convocatòria per participar al programa de residències per artistes visuals  DELTA 2020, que té per objectiu apropar els contextos culturals de l’Euroregió: Illes Balears, Catalunya i Occitània.

El projecte preveu la selecció a través de convocatòria pública a 6 artistes visuals (dos de cada context cultural), que realitzaran una estada de 2 mesos a l’espai de residència de Es Far Cultural situat al municipi des Mercadal (Menorca). Es poden presentar col·lectius artístics d’un màxim de 2 artistes. 

Després dels dos mesos d'estada, es realitzara l'intenerància de les exposicions creades pels artistes.  
Novembre 2020: Itinerància a Barcelona
Març 2021: Itinerància a Albi (França)
 
Els artistes tindran durant tot el període de residència assessorament i formació en aspectes relacionats en la creació de projectes culturals així com en la difusió de la seva obra en els circuits que les tres entitats impulsores del projecte DELTA posaran a l’abast dels participants.

La data límit per l’enviament de dossiers és el 30 d’abril de 2020, a mitjanit. Tota sol·licitud rebuda després d’aquesta data serà rebutjada.
El 15 de maig de 2020 els candidats seleccionats seran notificats per email i els seus noms seran anunciats a la pàgina web i a les xarxes socials del programa DELTA i a pàgina web d’Es Far Cultural, Jiser i el Centre d’art le Lait.

Consultau les bases i més informació aquí.
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
Espai de residència per artistes de Es Far Cultural (Mercadal)
Del 3 d’agost al 30 de setembre de 2020
http://deltaart.org