Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Revista ONA 25 anys de sostenibilitat

Revista ONA 25 anys de sostenibilitat
 
Altres activitats. La revista de la Reserva de Biosfera de Menorca en format digital: articles, reportatges, opinió, entrevistes i més sobre tots els projectes que es duen a terme a la nostra reserva de biosfera.
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
La revista ONA 25 anys de sostenibilitat en format digital

L'Agència Menorca Reserva de Biosfera uneix esforços amb el Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca per impulsar i difondre alternatives culturals i divulgatives per fer des de casa. Entre altres, compartirà revistes i altres recursos en format digital relacionats amb la Reserva de Biosfera. 

En aquest enllaç podreu accedir q tots els nombres de la revista ONA en format digital.

ONA 25 anys de sostenibilitat

A través d'articles, reportatges i entrevistes, ONA aborda l'actualitat de l'illa, les seves problemàtiques, i els reptes i projectes de futur considerant la Reserva de Biosfera com a territori integrador de l'activitat humana i el seu entorn. La revista per tant no sols es centra a difondre informació i valors relacionats amb el patrimoni natural, cultural i paisatgístic de Menorca, sinó que tracta també aspectes relacionats amb el desenvolupament econòmic sostenible, els recursos i l'energia o el benestar social a l'illa. Amb tot, la revista ONA intenta així contribuir a incrementar el coneixement i la consciència de la societat sobre la importància de preservar una manera de fer que pugui compatibilitzar la vida amb la conservació d'un patrimoni i un medi natural excepcional apostant pel desenvolupament sostenible.
 
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
Revista digital
http://menorcabiosfera.org/Contingut.aspx?idpub=3108
Propostes similars
Programa d'excursions: “Som Talaiòtcs?"
On:
Quan: Del 19/01/2020 al 13/12/2020
Ruta dels Laberints de Líthica
On: Líthica - Pedreres de s'Hostal
Quan: 23/02/2020 al 31/05/2020 - 11.00 h
Oci jove amb la nova edició d'AlternaNits 2019-2020
On: Equipaments públis de Menorca
Quan: Del 24/01/2020 al 09/05/2020