Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

La Mar: Des Grau a Addaia, la fauna submarina del Parc Natural de s’Albufera des Grau

La Mar: Des Grau a Addaia, la fauna submarina del Parc Natural de s’Albufera des Grau
 
Cinema i audiovisuals. Documental online de la Reserva de Biosfera de Menorca sobre la nostra fauna submarina. Un projecte realitzat per Sergi Escandell i finançat a través del projecte europeu de turisme sostenible DESTIMED.
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
Documental online La Mar: Des Grau a Addaia

Durant aquests dies, l'Agència Menorca Reserva de Biosfera uneix esforços amb el Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca per impulsar i difondre les diferents iniciatives públiques i privades que en els últims dies s'han creat per oferir alternatives culturals, divulgatives, de salut i entreteniment a la població a través de xarxes socials i altres plataformes digitals. Compartirà documentals, llibres, revistes i altres recursos en format digital relacionats amb la Reserva de Biosfera.

Aquest és un dels recursos digitals que l'Agència torna a posar a la vostra disposició i que podreu veure durant aquests dies, La Mar: Des Grau a Addaia, de Sergi EscandellEl film ens mostra la fauna submarina del Parc Natural de s'Albufera des Grau i ha estat realitzat gràcies al suport del projecte de turisme sostenible #DestiMED. Poder observar el món que hi ha sota la superfície ajuda a ampliar la dimensió del que existeix i que hem de preservar.

Disponible al canal de youtube de l'Agència Menorca Reserva de Biosfera aquí

 
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
Documental online
https://www.youtube.com/watch?v=m09Gn_Wmg14
Propostes similars
Documental 'Out of Plastic' a Mercadal
On: Sala Multifuncional Es Mercadal
Quan: 19/09/2020 - 19.00 h