Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Biblioconfinats

Biblioconfinats
 
Literatura. La Xarxa de Biblioteques de Menorca obre el blog #biblioconfinats a través del qual fa difusió de nombrosos recursos digitals literaris i culturals: llibres, revistes, música, teatre, audiovisuals i més! La Xarxa també promou altres accions per els dies de confinament. 
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
Com ja sabeu, les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques de Menorca (XBM) romanen tancades al públic fins a nou avís. Tanmateix, el personal bibliotecari està treballant a porta tancada amb la gestió de les biblioteques, les col·leccions i els serveis.

Durant el confinament a casa, a causa del context actual de prevenció i contenció de transmissió del COVID-19 i de les mesures que s'estan prenent en favor de la salut pública, es buscarà potenciar, entre altres aspectes, el servei digital de promoció a la lectura, que tindrà difusió a través del hashtag #biblioconfinats.

Blog #Biblioconfinats

Amb aquest objectiu, la Xarxa de Biblioteques de Menorca obre el blog #biblioconfinats a través del qual fa difusió de nombrosos recursos digitals literaris i culturals: llibres, revistes, música, teatre, audiovisuals i moltes altres accions per als dies de confinament. Entre les iniciatives i recursos que s'impulsen a través d'aquest blog trobem: 
 
  • La plataforma de préstec digital eBiblio. Entra i demana en préstec el teu llibre, revista o audiollibre. És gratis!
  • Poesia de confinament. Les persones que ho desitgin poden gravar-se recitant un poema que es penja al canal de youtube de la Xarxa de Biblioteques. 
  • El Club de Lectura en digital. Gravacions en vídeo de la lectura de diverses obres literàries. Els participants poden participar a cada lectura fent preguntes i comentaris a cada sessió. Entra, descobreix com funciona i participa!
  • Recull de recursos gratuïts. Llibres, revistes, audiollibres i podcasts, representacions de teatre, música, pel·lícules, llibres, jocs i museus en línia!!!
  • Contes des de casa. Vídeo lectures de contes pels més petits. Ells i elles també hi poden participar!
  • Relats i poemes. La crisi actual del coronavirus és un tema sorprenent i inacabable que pot inspirar moltes anècdotes, històries i relats. Si tens ganes d'explicar la teva, real o de ficció, aquí tens un espai. Envia el teu relat a biblioteques@menorca.es. Es publicarà al blog i a les xarxes socials.

Tots aquests recursos s’aniran ampliant i actualitzant.

Des de la XBM es vol convertir el confinament en una oportunitat per llegir més i xalar amb productes culturals i d’oci al nostre abast.

També podeu accedir a tots els continguts del blog #biblioconfinats a través del web de la XBM:
www.bibliomenorca.net
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta