Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Comunicat del Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca

Comunicat del Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca
 
Exposicions. Les activitats que impulsa el Consell Insular de Menorca queden suspeses fins a nou avís amb l’objectiu de prevenir l’expansió del COVID-19 i garantir la salut pública. 
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
El Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca lamenta haver de comunicar-vos que, seguint els consells i recomanacions de les autoritats sanitàries, del Govern Balear i les indicacions de l'administració insular, totes les activitats que impulsa el Consell Insular de Menorca queden suspeses fins a nou avís. També romandran tancats tots els equipaments públics. 

Com sabeu, aquesta decisió s'ha pres en el context actual de prevenció i contenció de transmissió del COVID-19 i de les mesures que s'estan prenent en favor de la salut pública. 

A hores d'ara no es pot preveure quan es resoldrà aquesta situació, però volem fer-vos saber que, un cop normalitzada, es valorarà l'opció de reprogramar activitats i esdeveniments. La reprogramació de qualsevol esdeveniment se supeditarà en tot moment a les recomanacions que arribin per part de les autoritats sanitàries i del Govern Balear.

Pel que fa a actes organitzats per entitats i/o associacions privades, us recomanam que contacteu amb els organitzadors directament. 

L'agenda cultural del Consell Insular s'actualitzarà al llarg de la jornada. Agrairem que ens contacteu per qualsevol informació relacionada amb l'ajornament o suspensió d'activitats programades pels pròxims dies a través de: agendacultural@cime.es

Gràcies per la vostra comprensió. 
 
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
Equipaments públics i activitats impulsades pel Consell Insular