Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Cicle d’Hivern de Jazz & Blues al Convent de Sant Diego d’Alaior

Cicle d’Hivern de Jazz & Blues al Convent de Sant Diego d’Alaior
 
Música. Quatre caps de setmana de Jazz i Blues amb Subtext Trio, Nacho Olivar & Joe Mina, Jordi Sans & The Sols i Pere Arguimbau Trio.
 
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
Del 15 de febrer fins al 21 de març durant els caps de setmana - 20.00 h - Entrada gratuïta

L’Ajuntament d’Alaior ha organitzat pels mesos de febrer i març el Cicle d’Hivern de Jazz & Blues al Convent de Sant Diego, que inclourà quatre interessants propostes musicals de caràcter íntim i acollidor.

El Cicle D’hivern començarà el 15 de febrer amb l’actuació de Subtext Trio, un trio de jazz mediterrani ja consolidat a Menorca. De la mà d’Ícar Tosset a la guitarra, Edu Coll a la bateria i José Gómez al baix, componen temes propis i interpreten algun estàndard de jazz, sent l'eclecticisme un dels punts forts del grup.

L’1 de març serà el torn de Nacho Olivar & Joe Mina, dos músics menorquins units pel blues que després d’haver format part d'infinitat de grups diferents al llarg de la seva trajectòria professional, el 2013 s’uniren com agrupació musical per tocar el que més els omple, la seva passió pel blues. Aquest concert està patrocinat pel Consell Insular de Menorca i el Govern Balear.

El 7 de març actuaran Jordi Sans & The Soulsamb el seu ‘Jazz in Perspective’, un repertori que recorre la història del jazz, des de composicions escrites per musicals de Broadway, melodies de Charlie Parker i Dizzy Gillespie, records a enregistraments clàssics de Miles Davis o Thelonius Monk o la samba i la bossanova d'Antonio Carlos Jobim. Tot interpretat des d’una perspectiva contemporània, amb arranjaments personals, i una veu pròpia que manifesta les seves diverses influències. 

Finalment, el 21 de març conclourà el cercle amb el recital de Pere Arguimbau Trio, format pel mateix Arguimbau juntament amb Pablo Millas (contrabaix) i Guillem Pons (bateria). Arguimbau és un músic amb una llarga trajectòria professional, amb una vintena d’àlbums gravats en diferents formacions. Ha actuat en els festivals de Jazz de Menorca, Eivissa, Barcelona, Vitòria, Polònia i Cullera, entre altres. El repertori girarà entorn de temes estàndard arreglats per ells mateixos amb algun tema propi.

L’inici de tots els concerts serà a les 20h, entrada gratuïta.
 
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
15/02/2020 - 21/03/2020
971 37 10 02
http://www.alaior.org/Contingut.aspx?IdPub=16789
Imatges relacionades

 
 
Propostes similars
Es Claustre: programa d'estiu
On: Es Claustre
Quan: Temporada d'estiu - 19/06/2020 - 01/09/2020
Cultura de Vorera 2020
On: Sant Lluís
Quan: Juliol i agost
Estiu al Port - Mercat de nit, música i més!
On: Port de Maó
Quan: Dilluns, dijous i dissabtes de juliol i agost