Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Homenatge a les víctimes menorquines als camps d’extermini nazi

Homenatge a les víctimes menorquines als
camps d’extermini nazi
 
Conferències, congressos, debats i tertúlies. El IV memorial comptarà amb una conferència a càrrec de l’historiador Juan M. Calvo, de l’associació Amical Mauthausen, i la representació del monòleg teatral “La voz de mi abuelo”. 
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
Diumenge 26 de gener a les 18.00 h

L'Auditori de Ferreries acull el IV acte d’homenatge de les institucions de l’illa a les víctimes menorquines als camps d’extermini nazi. L'homenatge comptarà amb la conferència "Amical de Mauthausen i altres camps, la lluita per la memòria avui" a càrrec de l’historiador Juan Manuel Calvo Gascón, membre destacat de l’associació Amical Mauthausen que repassarà el significat històric de la deportació, les finalitats fundacionals de l'Amical i la necessitat de mantenir-les en l'actualitat.

A continiació, la companyia Trajín Teatro oferirà l’espectacle “La voz de mi abuelo”. Aquest monòleg vol transmetre el testimoni real de Manuel Díaz, supervivent del camp de concentració nazi de Mauthausen, a partir dels seus propis records als quals dona vida la seva néta i actriu, Inma González. Guardonat a diferents circuits teatrals, l’espectacle és un cant a la vida, a la fortalesa de l’ésser humà, la solidaritat i a l’humor com a estratègia de supervivència. Aquesta producció va ser mereixedora del premi al millor espectacle de sala a la XXII edició de la Feria de Teatro de Castilla y León, l’any 2019, i va ser nominada en dues categories (millor espectacle revelació, i millor autoria revelació) als Premis Max del mateix any.

Els actes del memorial són gratuïts i és recomanable reservar l'entrada a la taquilla de l'Auditori de Ferreries. 
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
26/01/2020 - 18.00 h
971 37 43 56
http://auditori.ajferreries.org/Contingut.aspx?IdPub=23783
Imatges relacionades

 
Propostes similars
La sarsuela Luisa Fernando al Principal
On: Teatre Principal de Maó
Quan: 05/07/2020 a les 19.30 h