Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Projecció del film "Temporada de Sequía"

Projecció del film "Temporada de Sequía"
 
Cinema i audiovisuals. Caravan Cinema, Cicle de Cinema de l'Àfrica i de la Mediterrània a la Sala Albert Camus de Sant Lluís.
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
Dimecres 15 de gener a les 20.00 h - Preu: 3€

La Sala Albert Camus de Sant Lluís reinicia el Cicle de Cinema d'Àfrica i de la Mediterrània "Caravan Cinema". Pel·lícules i documentals compromesos amb la realitat social de l'Àfrica i realitzats per dones o autors joves del continent africà. Totes les obres han rebut diversos reconeixements internacionals i busquen allunyar-se de la perspectiva i fórmules cinematogràfiques occidentals per posar en el centre la creació artística crítica de l'audiovisual. Un cop més una proposta de bon cinema amb mirada africana per a  apropar-nos a la realitat d'altres latituds. 

Sinopsi

Atim no va conèixer al seu pare, ja que va morir abans que ell naixés en la llarga guerra de desert del Txad. El crià el seu avi i ara, complerts els quinze anys, l'ancià li entrega una pistola i li assenyala el lloc on viu l'home que va matar el seu fill. L'assassí es diu Nassara, té un forn i reparteix pa gratuït als nens del barri. Acull com a aprenent a l'Atim, ensenyant-li l'ofici amb paciència i afecte infinits, apreciant els seus progressos. Ja no és el mateix que el va deixar sense pare i així i tot el noi segueix cada dia esperant el moment de la venjança.

Fitxa Tècnica 

Títol original: Daratt (Dry Season)
Any: 2006
Durada: 96 min.
País: Txad
Direcció i guió: Mahamat-Saleh Haroun

Premi Especial del Jurat al Festival de Venècia
 
ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
15/01/2020 - 20.00 h
629 70 54 15
https://www.caravancinemamenorca.com
Imatges relacionades