Descobreix totes les activitats culturals que t’ofereix l’illa de Menorca
Què
On
Quan
 
LOGO
 
 
 

Projecció del film "Making of"

Projecció del film "Making of"
 
Cinema i audiovisuals. Caravan Cinema, Cicle de Cinema d´Àfrica i de la Mediterrània a la Sala Albert Camus de Sant Lluís.
Informació
Observacions
Com arribar-hi
Informació
Dimecres 11 de desembre a les 20.00 h - Preu: 3€

La Sala Albert Camus de Sant Lluís acollirà aquesta tardor un cicle de cinema per donar a conèixer obres, autors i perspectives d'altres latituds. El Cicle de Cinema d'Àfrica i de la Mediterrània Caravan Cinema proposa 5 pel·lícules i un documental fet i protagonitzat per dones i autors joves que segueixen la tradició d'un continent que es vol presentar al món amb veu pròpia.

Sinopsi

Després dels seus fracassos escolars, familiars i sentimentals, Bahta, breakdancer de 25 anys, se sent perdut i es replanteja la seva emigració clandestina de Tunísia mentre es desenvolupa la guerra de l'Iraq. Rebel i insubmís, líder d'un grup de breakdancers, multiplica els actes de coratge, fins que acaba amb la paciència de la policia. Li busquen, i en la seva fugida només troba refugi en un grup d'integristes islàmics, a l'aguait de joves perduts a qui ofereixen una manera de canalitzar la seva justa ira. La pel·lícula pateix un espectacular gir amb l'ús del metallenguatge, que descol·loca completament a l'espectador quan actor i personatge trenquen les regles del joc i de la manipulació que experimenten dins i fora de la pantalla. Imprescindible per entendre millor el procés que porta a alguns joves a les xarxes del radicalisme.

Fitxa tècnica
Director: Nouri Bouzid (Tunísia)
Any: 2006
Durada: 115'
Idioma: àrab - VOSE

ObservacionsCom arribar-hi
Veure ruta
11/12/2019 - 20.00 h
629 70 54 15
https://www.caravancinemamenorca.com/
Propostes similars
Cinema a la fresca
On: Auditori de Ferreries
Quan: Juliol i agost
Cinema pel reencontre - 13a edició del Cinema a la Fresca d’Alaior
On: Centre de Gravat Internacional
Quan: Del 7 de juliol al 8 de setembre
Torna el Festival Internacional de Cine de Menorca
On: Castell de Sant Nicolau de Ciutadella, Pati de Sant Francesc de Maó, cinemes Canal Salat de Ciutadella i Ocimax de Maó, Auditori de Ferreries i Orfeó Maonès
Quan: Del 14/07/2020 al 18/072020